Asukaskysely – mahdollisuus vaikuttaa taloyhtiön arkeen

Taloyhtiöiden viestintäsuosituksen mukaisesti vuorovaikutteiseen viestintään kuuluu asukkaiden kuuleminen ja palautteen kerääminen. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi erilaisten asukaskyselyiden tekemistä.

 

Isännöinti Levasma teettää asukaskyselyitä sekä sähköisesti että paperisena. Mielestämme on tärkeää, että jokaisella osakkaalla ja asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa oman kotinsa käytettävyyteen, palveluihin ja yleiseen tasoon. Saadun palautteen pohjalta pyrimme parantamaan taloyhtiön arkea ja asumismukavuutta.

Asukaskyselyn tarkoituksena on osakkaiden, asukkaiden ja hallituksen sekä isännöitsijän välisten vuorovaikutussuhteiden parantaminen, toiminnan avoimuuden lisääminen sekä taloyhtiön rakenteisiin ja palveluihin liittyvien ongelmien esiintuominen. Pitkän tähtäimen kehitystyöllä on tarkoitus tehdä isännöimistämme taloyhtiöistä asukasystävällisiä ja arvonsa säilyttäviä asunto-osakeyhtiöitä.

 

asukaskysely

Tästä pääset asukaskyselyn malliesimerkkiin.
(Linkin osoite: http://goo.gl/forms/FrVH8svdXu)

 

Lisätietoja ja yhteydenotot
jyri.levasma@levasma.fi
040 731 0275

 

Keväisin tervesin

Isännöinti Levasma Oy

 

P.s. Jos olet isännöimämme taloyhtiön asukas tai osakas ja haluat yhteydenottoomme sähköisesti, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi toimistollemme.

Seuraa meitä Twitterissä @LevasmaOy

twitter1