Palvelut

Hyvin toimiva isännöinti kasvattaa asuntojen arvoa hoidetun kiinteistön ja hallinnassa pysyvien asumiskustannuksien kautta. Ammattitaitoinen isännöinti näkyy taloyhtiön jokapäiväisessä arjessa taloyhtiön rutiinien hoituessa moitteettomasti.

Asiantuntevat palvelumme ovat:

  • Isännöintipalvelut
  • Asunto- ja kiinteistöalan perintätehtävät
  • Vaativat peruskorjaukset
Turun Aurakatu

Isännöintipalvelut

Muutokset esimerkiksi Asunto-osakeyhtiölaissa edellyttävät isännöinniltä yhä enemmän vastuunkantoa, ammattitaitoa ja itsensä kehittämistä.

Isännöinti Levasma Oy:n perusperiaatteita ovat isännöintitehtävien korkeatasoinen hoitaminen sekä kiinteistön ylläpito-osaamisen lisääntyvä huomioiminen. Päätoimialamme ovat hallinnollinen isännöinti, tekninen isännöinti, kirjanpitopalvelut ja alan konsultointi.

Isännöintipalvelut »

Tulityökortit

Tulityökortin tarkoituksena on ennaltaehkäistä tulityöonnettomuuksien syntymistä. Kortin omaavilla isännöitsijöillä on hallussa tulitöitä ohjaava lainsäädäntö, ohjeistus ja osapuolten vastuut.

Isännöitsijöillämme, Jyri Levasmalla ja Anne Sirkiällä, on sininen tulityökortti. Vaativimmissa tulitöissä, kuten katto- ja kermitöissä, käytämme yhteistyökumppanimme Kattopollarit Oy:n palveluita.

Yhteystiedot

 

Ota yhteyttä